PITBIKE WHEELS LINK:

New Supermoto Track at Padborg Park in Jylland.

Padborg Park Supermotard Bane i 2015

Den nuværende racerbane Padborg Park kan i 2015 byde på en permanent løsning for de supermotard hungrende motorcykelkørere.

”Vi har her i vinterens løb været i gang med at opbygge en speciel bane til motard-kørerne,” fortæller baneejer Tom Pedersen. ”Vi er endnu ikke helt færdige med den, men de kørere, som har prøvet den, siger, at det bliver Danmarks bedste motard-bane.”

Motard-banen er henlagt til den østlige halvdel af Padborg Park og dermed området omkring depotet og de opsatte tribuner. Dele af banens to asfaltlangsider indgår i motard-banen. Hvor en normal road racing-kører ville fortsætte i fuld fart ned mod Big Mag-kurven, skal en motard-kører midtvejs på langsiden bremse op og via en stikvej køre ind på midten af hovedlangsiden. Herfra går det til området ved pitten, hvor den ujævne del af banen er anlagt.

Ny Supermotard Bane i 2015

”Vi har anlagt et forløb med både jord og knust asfalt,” forklarer Tom Pedersen. ”Der vil være tre flyvehop, og så er der dels et oplagt sving, dels et fladt sving i stil med dem, man kender fra speedway, så her skal deltagerne broadside rundt.”

Første gang, der skal køres løb på Padborg Parks nye motard-bane, bliver den 18.-19. april.