PITBIKE WHEELS LINK:

En ny sæson er netop startet i Tysklands internationale Supermoto Mesterskab 2022.

Og med det følger der et opdateret mesterskab, hvor der igen i år er blevet skruet lidt op for alt fra: Kørertilmeldinger, SM klasser, udfordrende banelayout, bedre tilskuer faciliteter og mere medie bevågenhed, som alt bidrager til en meget kompetent Supermoto Liga i Europa, der tiltrækker topnavne i motard sporten fra alle egne!


Vi må heller ikke glemme at vi i Danmark i 2 år i træk har kunnet bryste os af, at have en dansker med helt fremme i klassementet i topklassen S1

Ja ikke nok med det!
Simon Vilhelmsen (KTM) – Fra Danmark er to år i træk blevet kåret til Tysk Mester i S1 i Tysklands Supermoto Mesterskab !


1. Afd. Schaafheim Supermoto 2022

En frisk preppet’ lang, lang og super-spændende offroad-sektion med kassehop der sammen med asfalt underlag i store mængder, udgjorde et meget teknisk udfordrende supermoto bane-underlag til den 1. afdeling af Tyskands Supermotard Mesterskab i 2022 !


Se hvordan det gik i denne top-aktuelle video fra 1. Afd. i Schaafheim, Tyskland


På dagen var der over 200 tilmelte kørere i de forskellige sm klasser og 26 sultne racer-motorcykel kørere i S1.

Markus Claas (Husqvarna) var til start i Schaafheim i S1 klassen. (Han skulle ellers køre VM Supermoto, men har droppet det i sidste øjeblik). Peter Mayerbüchler også (Husqvarna) var med i topstriden på dagen sammen med Nico Joannidis, og #1 Simon Vilhelmsen (KTM).

Den regerende mester, Simon Vilhelmesen havde et voldsomt styrt i den frie træning og sluttede som nr. 5 i heat 2.

Samlet blev det til en 4. plads i S1 2022 åbningsløbet i Tyskland til Simon Vilhelmsen!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here