PITBIKE WHEELS LINK:

Supermotard til Årets Sportsnavn 2014

Når Fynboerne begynder at kaste om sig med termer som: “Folkefest for Idrætten, Awardshow og Sportsmesse”, Jamen så ved man at der bliver Fest!  Og sidste år var der næsten 6.000 gæster…

Årets Sportsnavn 2014

Andreas Mikkelsen som flere gange har været Danmarksmester i motorcykelsporten Supermotard udstiller hans meget specielle 2 takts racermotorcykel, hvor den kraftige motor er bygget ind i et moderne stel. Denne 2-Takts maskine har Andreas selv bygget fra bunden og op. Nytænkning præger mange af deltaljerne i dette racing-motorcykel-byggeprojekt, men kom selv forbi og se den med egne øjne. Og spørg’ gerne Andreas om alt hvad du vil vide om Supermotard Racing i Danmark.

Supermotard.dk har i denne anledning lavet en promoveringsvideo som bliver vist på storskærm under dette event i Odense.

Så kom ned og besøg standen hvor du også kan se en speedway og motocross-maskine, dog er der ikke noget som tilnærmelsesvis når op på siden af den fede supermotard race bike.

Sportslørdag 2014

“Sportslørdag er både awardshow og sportsmesse, hvor du kan teste dig selv af i mange forskellige sportsgrene. Samtidigt kan du møde stjernerne, når vi kårer årets største sportstalenter fra Fyn.” Link: TV2Fyn

Hvornår: Lørdag d. 11. Januar 2014. Gratis adgang. Messen er fra kl. 13-16 og fra kl. 16–17.30 er der show med kåring og uddeling af årets priser.

Adresse.
Odense Idrætshal
Højstrupvej 5
5200 Odense V

Smugkig: Supermotard.dk Promoveringsvideo

Supermotard Racing Motorcykel på 2014 Sportslørdag
Supermotard Racing Motorcykel på 2014 Sportslørdag