PITBIKE WHEELS LINK:

VERDENS STØRSTE SUPERMOTARD EVENT i BELGIEN

Lørdag nat kom der et tordenskrald over banen i Mettet Belgien. Men hen imod frokost-tid Søndag, var banen atter tørret op igen.

Timing at: MYLAPS

33 UDGAVE Af VERDENS STØRSTE SUPERMOTARD EVENT

Saturday from Superbiker 2019


Supermoto Gruppen Søndag

Så det var tid til endnu en dag på kontoret for de danske supermotard kørere. Thomas Uwe, Morten L. og Jes Fini kunne atter få kørt lidt supermoto fra tidlig formiddag i Consolation Supermoto gruppen.

Photos from: Superbiker.com

Således endte det for det for de 3 kørere søndag 13/10 2019:

(34) #25 Thomas Uwe Jørgensen – Consolation Supermoto 1

(15) #279 Morten Lundgaard – Consolation Supermoto 2

(26) #155 Jes Fini Lykkegaard – Consolation Supermoto 2


Simon Vilhelmsen var også lige med til et American Race. Et udskildelses-løb (som ikke gjaldt det helt store), før han kunne gå til frokost.

Photos from: Superbiker.com

Supermoto Gruppen Søndag (fortsat).

#420 Andreas Mikkelsen nåede næsten lige at klare cuttet til at gå i finalen i Supermoto klassen, men det stoppede i semi-finalen om eftermiddagen til Superbiker

(24) #420 Andreas Mikkelsen – Semi Finals 1


I Junior klassen blev der kørt 4 omgange, og så blev der flaget af.

#111 Julie Høegsberg (10år) sluttede som nr.25, og #112 Sebastian Høegsberg (12år) sluttede som nr. 17.

photo from Superbiker.com

I Senior Supermoto Klassen var de hårde legender som Eddy Seel og Andy Mitchell fra start. Men det generede ikke #15 Jens Winther som kørte helt fantastisk fra start til slut og nappede en sjette plads. Flot Præstation!

#110 Brian Høegsberg Jensen havde også et godt race, men sluttede lidt længere ned i rækkerne.

(6) #15 Jens Winther – Senior Supermoto

(20) #110 Brian Høegsberg Jensen – Senior Supermoto

Photos from Superbiker.com

FINALEN i SUPERBIKER 2019

Photo from Superbiker.com

Sjældent har man set et finale-løb af så ekstrem høj klasse!

“I kvalifikationen igår Lørdag blev #261 Max Banholzer nr.1 i hans Supermoto Kvalifikations-gruppe 4. (med ialt 47 kørere).

Der er fem af disse kval-grupper ialt, med ca. 47 kørere i hver gruppe. Og kun de første 10 går viderei hver gruppe.

Og hvorfor så det? Jo, fordi at det fortæller lidt om, hvor helt abnorm svær at kurrencen var i Superbiker 2019 Finalen!

For ca. 1/3 del inde Superbiker Finalen 2019, blev #261 Max Banholzer Lappet’ af en TOP3 TRIO som dominerede hele løbet på Mettet i Belgien”.

Og hvem var så denne Top3 Trio?

Det var Franskmanden #4 Thomas Chareyre (Flere-dobbelt Verdensmester i Supermotard) som startede festen’ med en hård føring fra start.

I et supertæt vogntog lige efter Chareyre, lå Tysklands #41 Marc Reiner Schmidt efterfulgt af også tyske “111 Markus Class. (I begge semi-finaler havde både Thomas Chareyre og Marc Reiner Schmidt vundet klart i hver af deres semifinale).

Alle der har set Thomas Chareyre køre på Supermotard motorcykel, ved at han er helt exceptionel dygtig. Ikke desto mindre var Finalen i Superbiker 2019 kun få omgange gammel, før end at en vild og determineret #41 Marc Reiner Schmidt overtog føringen i en høj-risiko overhaling, som viste at han har det, som det kræver, på det absolutte topniveau i international Supermotard Racing.

Igennem hele finale-løbet kunne man nærmest fornemme at Thomas Chareyre for en gang skyld var kommet i tyske menneskehænder 🙂

Men alle som så løbet, må kunne nikke genkendende til, at #41 Marc Reiner Schmidt fra Tyskland – Pt. nok er Verdens bedste Supermotard kører. Fuck han er vild!

#41 Marc Reiner Schmidt Winner of Superbiker 2019

Og hvad med Danmarks #164 Simon Vilhelmsen, som har kørt helt op til #41 Marc Reiner Schmidt i Tysklands Supermoto Mesterskab i 2019?

(Vilhelmsen havde inden da, kvalificeret sig som nr.4 i Semi Finals 2) #164 Simon Vilhelmsen var helt fremme i 2 række på startgridden i Superbiker 2019 Finalen. Det så ud som om han blev presset lidt ud ned mod det første sving og faldt lidt tilbage, og fik en samlet 11. plads i Superbiker 2019.

#164 Simon Vilhelmsen is young and determined!

So next year at Superbiker in 2020 – It’ll be a new, stronger and more comitted #164 Simon Vilhelmsen, to mingle with Reiner Schmidt & Thomas Chareyre!