PITBIKE WHEELS LINK:

Int. Deutsche SuperMoto Meisterschaft

28.-29. August 2021

Afdeling 4 af Tysklands Int. Supermoto Mesterskab 2021 blev afviklet i Oschersleben

Tysklands Supermoto Mesterskab 2021 i Oschersleben

I Kongeklassen S1 kører de 2 danske Supermotard deltagere: #19 Rasmus Priergaard Nielsen (Yamaha YZ450SM) og #1 Simon Vilhelmsen (Yamaha).

I 4. Afdeling af 2021 Tysklands Supermoto Mesterskab var der atter regnvejr over banen ind imellem. Derfor blev offroad-sektionerne droppet på selve race dagen om søndagen. De mange deltagere fordelte sig imellem klasserne S1, S2, S3 og Youngster, S4 Nord, S5, Juniorer og Rookies og Ü40.

I kvalifikationen i S1 kørte Markus Class og Simon Vilhelmsen under minuttet. Og med disse utrolige hurtige tider, startede de som henholdsvis nr.1 og nr.2. Peter Banholzer fik tredje startposition.

I Race1 var den den førende kører i S1 Marc-Reiner Schmidt ikke i Oschersleben på grund af sygdom. Alle supermotard kørerne startede på slicks dæk, da asfaltsektionerne var tørret op i mellemtiden. Markus Class vandt Race1 foran Nico Joannidis, derefter Jan Deitenbach, Peter Banholzer, Simon Vilhelmsen, Peter Mayerbüchler og Hampus Gustafson.

I Race2 var Markus Class igen meget stærkt kørende! Men bag ham var der heftige dueller imellem Nico Joannidis og Jan Deitenbach om andenpladsen. Desværre styrtede Joannidis i slutningen af løbet på grund af en defekt bremse. Tredjepladsen gik til Simon Vilhelmsen, der også styrtede på sidste omgang, men fortsatte straks efter, og mistede dermed ikke nogle pladser til de andre i feltet.

Nu ser det rigtigt godt ud i tabellen for #1 Simon Vilhelmsen (Yamaha). Efter 4. afdeling af Tysklands Int. Supermoto Mesterskab 2021 i Oschersleben, ligger Simon Vilhelmsen samlet nr. 2 !!!

Stillingen efter 4. Afdeling:


Der mangler pt. kun 2. afdelinger i Int. Deutsche SuperMoto Meisterschaft 2021:

12.-13. September i Sankt Wendel.

25.-26. September i Großenhain. FINALEN 2021


(Video fra løbet. Se også det vilde styrt i S3 klassen 4:51 minut inde i filmen. S1 klassen starter ved 9:00).

Video Review from Supermoto Oschersleben 2021

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here