PITBIKE WHEELS LINK:

Int. Deutsche SuperMoto Meisterschaft

1. August 2021

Afdeling 3 af Tysklands Int. Supermoto Mesterskab 2021 blev afviklet 50 kilometer inde i Supermotarden’s Moderland, Frankrig!

Tysklands Supermoto Mesterskab 2021 i Mirecourt

I Kongeklassen S1 kører de 2 danske Supermotard deltagere: #19 Rasmus Priergaard Nielsen (Yamaha YZ450SM) og #1 Simon Vilhelmsen (Yamaha).

I 3. Afdeling af 2021 Tysklands Supermoto Mesterskab kom der regn, og dækvalget blev afgørende for flere kørere i S1. En halv time før at starten gik til Race1, havde der været et kraftigt regnskyl over banen.Den unge franske kører Tim Szalai på blot 19år, var denne gang på “hjemmebane” i Frankrig.

Danmarks absolut bedst placerede Supermotard kører i den tonstunge’ tyske S1 klasse, #1 Simon Vilhelmsen var godt med fra start, men blev i de døende sekunder i Race1 lige nøjagtigt taget af den førende tyske kører Marc-Reiner Schmidt. Simon Vilhemsen lå ellers til en flot 3. plads i Race1, men dette forpurrede Marc-Reiner Schmidt. Vilhelmsen blev nr. 6 i Race2.

Den unge franske kører Tim Szalai på blot 19år, var denne gang på “hjemmebane” i Frankrig, og kørte et flot løb for hans franske fans, ibandt de tyske tilskuere. #41 Marc-Reiner Schmidt tog den samlede sejr på dagen.

Også i S1 blev Danmarks #19 Rasmus Priergaard Nielsen ved med at imponere sine tyske fans med spetakulær kørsel! Bedste Rookie i S1 !!

Stillingen efter afdeling 3. af Tysklands Int. Supermoto Mesterskab 2021 i Mirecourt:

Simon Vilhelmsen er samlet nr. 3 og Rasmus Priergaard Nielsen er samlet nr. 11 i S1 Kongeklassen.


S1 Race1:

S1 Race2:


I S5 blev #155 Jes Fini Lykkegaard samlet nr. 7.


Den Danske Supermotard Familie, Høegsberg Racing som også deltager i den hjemlige Zenergy Challenge serie, var igen med i Tyslands Supermoto Mesterskab 2021. Link: Høegsberg Racing

Der var i den grad drama på, da familien kom ud for lidt af hvert til 3. afdeling i Mirecourt 2021. I Junioren / Rookies klassen hvor Julie og Sebastian deltager. Her direkte citeret fra deres site:

Årets første udenlands race – Tysk mesterskab hvor denne afdeling blev afviklet i Mirecourt, Frankrig. Vi startede hjemmefra onsdag med højt humør og klar på 1200 km kørsel. Rigtig god tur ned og ankomst torsdag middag – hvor der blev pakket ud, sat telt op til ungerne og da banen var åben for træning, fik vi testet dæk, bremser og gearing – helt klar til en lang træningsdag fredag! Vores pit makker Rasmus Priergaard Nielsen kom fredag morgen! Fredag gav masser af træning – et par styrt og en forstuvet tommelfinger til Julie – men højt humør og hygge i ryttergården. Første træning lørdag blev desværre den sidste – Sebastian Høegsberg tog et meget voldsomt styrt hen over et kassehop – hvor han lander på hovedet og triller ned af hoppet sammen med sin cykel. Han slår hovedet og vi afventer den første time, men det ender med en ambulance til det nærmeste sygehus. Her blev han noget mere klar i hovedet og fik OK til at køre med i bilen hjem. Brian og Julie pakkede sammen mens Sebastian og Mor var på sygehuset. Vi har taget det stille og roligt hjem mod Danmark og Sebastians hovedpine er meget mindre. Humøret er også OK – så nu skal der ro på i et par dage, investeres i en ny hjelm og mekaniker på den ødelagte cykel, og så er Team Høegsberg klar igen! Vi ses derude.”


Video Review from Supermoto Mirecourt 2021:


2021 German Supermoto Championship RD3

Reign German Supermoto Champion in Class S1 is Danish! And his name is #1 Simon Vilhelmsen (who won the SM Championship in 2020).

In Mirecourt RD3 of the German Supermoto Championship 2021, 6 Danes were present.

In Class S1: #1 Simon Vilhelmsen & #19 Rasmus Priergaard Nielsen.

In Class S3: #110 Brian Høegsberg Jensen

In Class S5: #155 Jes Fini Lykkegaard

In Class Rookie/Junioren: #111 Julie Høegsberg & #112 Sebastian Høegsberg.

In Mirecourt RD3 of the German Supermoto Championship 2021 #112 Sebastian Høegsberg had a crash, and had to go to a local Hospital. The entire Høegsberg Racing Family, had to head back to Denmark. Today, however #112 Sebastian Høegsberg is fine again!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here