PITBIKE WHEELS LINK:

Der bliver nok hele tiden, og fremover i 2020 “skruet’ lidt på”, hvad man kan tillade i både ind- og udland.

Opdateret 22. April 2020 – Herhjemme følger Danmarks Motor Union, DIF’s retningslinjer.

“Siden den 12. marts hvor alle aktiviteter blev nedlukket ud fra et forsigtighedsprincip for at begrænse smitten, kan det nu konstateres, at det også har virket efter hensigten.

På baggrund af seneste information og anbefalinger fra DIF og myndighederne vil DMU igangsætte en kontrolleret genåbning af vores aktiviteter fra og med 21. april 2020.

Det forudsættes, at myndighedernes generelle anbefaling om at holde afstand, begrænse den fysiske kontakt mest muligt og sikre god hygiejne overholdes. Ligesom det gælder, at personer med symptomer på sygdom, helbredsmæssige svækkelser eller høj alder ikke bør deltage. Og sidst men ikke mindst er det vigtigt, at vi alle bruger den sunde fornuft og sikrer den generelle sundhed.

Den enkelte aktive og klub er ansvarlig for at nedenstående anbefalinger overholdes og beskrives ud fra, hvordan den enkelte klub kan administrere anbefalingerne. Men det skal også nævnes, at der kan være lokale fortolkninger, som kan medføre ændringer i DMU’s anbefalinger og det er klubbens ansvar at overholde eventuelle lokale fortolkninger. Det er ligeledes op til den enkelte klub, hvilken dato I åbner, da vi er velvidende om den udfordring, det bliver at koordinere åbningen”.

Se præcist hvad klubberne skal gøre på: DMUsport.dk


LIGE NU! Ser det ud til at Supermotard Træning i Randers godt kan blive afviklet som altid. Den 1. Træning er d. 23. Maj 2020.

SE MERE HER: 2020 RANDERS SUPERMOTARD TRÆNING


Hvis vi kigger til udlandet? Ja, så er historien den samme. Mange Supermoto serier i Europa er blevet sat på stand-by

I Tyskland er de 2 første afdelinger af IDM Supermoto aflyst. Der plejer altid at være en del Danske Supermotard kørere som deltager i Tyskland, men lige pt. er det lukket land.


ALT ER DOG IKKE SÅ TRIST! Hvis vi igen tager danske briller på ! Motorsports Center Fyn er så KLAR!

Du kan ikke køre på Super-Motard endnu!

Men snart – kan du prøve at: ‘smadre tiderne’ – og køre hurtigere end din bedste ven på dette top moderne Gokart Center på Fyn

Se Video:

Motorsport Center Fyn

Glæder os til at åbne og byde gæster indenfor!Credits: Frederik Johs fra Staal & Johs (www.staaljohs.dk)

Posted by Motorsport Center Fyn on Thursday, 2 April 2020