PITBIKE WHEELS LINK:

Aalborg Supermotard PracticeMotard Træning 25/9 er aflyst pga. flytning af DM afdeling til dagen før.

Køreteknisk Anlæg i Nørresundby med Supermotard træningsdage for Scooter, Minimotard og store SM-cykler.

Oplev og afprøv dig selv på en SM bane med både offroad-sektion og asfaltbane.

 • 28. August 2011
 • 25. September 2011 Aflyst pga. DM SM dagen før i Randers

Teknisk info, støjkravs-reglement og tilmelding:

Mikkel Caprani: teamcaprani@gmail.com

Adresse:

Nørresundby Køreteknisk Anlæg
Lufthavnsvej 32
9400 Nørresundby

 • Træningspris pr. dag: 250kr.
 • Weekend pris: 400kr.
 • Tilmelding: Palle Nielsen Tlf: +45 2445 1777
 • Tilmelding: Frank Rask Tlf: +45 4077 8714

5 COMMENTS

 1. Hej.

  Jeg kunne tænke mig at prøve noget motard, og i den forbindelse har jeg et par spørgsmål.
  Hvilke krav er der til min ATV for at deltage?
  Hvad koster det?
  Skal jeg tegne licens før jeg kan prøve?
  Kan jeg bruge mit mx-udstyr eller skal jeg anskaffe mig andet?

  Mvh rasmus

  • Hej Rasmus

   Vi har samme krav for ATV samme som for alm supermotard og mini, det er primære benzin og olie opsamler på motor og støj krav som alm MX hvilket kommer meget an på hvad cykkel du stiller op på, de fleste standart ykler opfylder støjkravene fra fabrikken af i dag, skriv til mig hvad Quad du har så kan jeg hjælpe dig med spørgsmå og eventuelt muligheder så du kan komme ud at køre. Du kan sagtens kommer ud og køre supermotard som alm indslusning, hvilket vil sige du efter 2-3 træninger helst skal få ordnet licens og medlemskab af en klub i sporten. Mx udstyr kan du sagtens bruge da Mx udstyr opfylder sikkerheds kravene, men i længden skal du være klar over dette ikke holder til afstinger på asfaldt, du er selfølgeligt velkommen det kunne være super at få stablet noget mere super motard Quad på benene igen

   Mvh Frank Rask

   • Det lyder sgu godt. Jeg dukker op på Søndag ved 13.30 (kan desværre ikke før da jeg er tvunget til barnedåb, men med en lille hvid løgn kan jeg komme afsted der).

    Jeg kører på en Outlaw 450ccm, der er så vidt jeg ved sat en DB killer i så den larmer ikke meget. Det skal dog siges jeg kun har dotdæk til den, så det bliver nok ikke optimalt greb:)

    Hvad kostede det?

Comments are closed.